Terapi för att finna glädjen

Terapi för att finna glädjen

Tjena bloggen! Det är en väldigt fin årstid och jag känner att jag har börjat hitta tillbaka lite till mig själv igen tack vare terapi. Min glädje börja återigen komma och efter några tuffa månader med ett väldigt deppigt humör så är jag väldigt glad över att äntligen kunna få må bättre. Att finna glädjen i livet igen känns riktigt härligt och för varje dag som går så mår jag bara bättre. Jag vet inte om det har varit någon form av depression, utbrändhet eller ångest som jag har drabbats av men jag har verkligen inte mått bra. Det hela började med att jag hade det väldigt stressigt på jobbigt och när jag kom hem så gjorde jag i princip inget annat än bara la mig i sängen. Jag hade ingen ork varken på vardagarna eller helgerna, utan så fort jag fick möjlighet så låg jag bara i soffan eller sängen. Det var verkligen tufft, speciellt med tanke på att jag ville göra så mycket saker. Kontakten blev sämre eftersom att jag alltid tackade nej till allting, mina kostvanor blev icke existerande eftersom att jag aldrig kände någon hunger. Nu dock har jag återupptagit kontakten med mina vänner och berättat om tiden som varit och att jag går i terapi. Jag har till och med börjat umgås med dem igen vilket känns riktigt härligt. Det var en tuff period men är det något jag lärt mig nu, så är det att ingenting är omöjligt. Man måste bara kämpa för det och göra det som krävs, terapi fungerade utmärkt för mig. Utöver terapi så måste jag säga att minnen har varit en stor del av att jag kunnat komma tillbaka. Jag tänkte på allt roligt jag har gjort genom åren och hur mycket jag saknar det, det var så jag började se vägen på ett bättre välmående.  


Kommentarer är stängda.