Sista fixet innan vi lägger ut vår fastighet till försäljning

Sista fixet innan vi lägger ut vår fastighet till försäljning

Hejsan på er alla fina följare

Vi står nu inför försäljning av vår fastighet i Karlskrona men har några saker kvar att få klart. Vi ska göra lite ytligt puts i lägenheten, typ spackla igen tavelhål i väggarna och göra fint på uteplatsen som vi knappt använt det sista. Vi har en liten stenlagd uteplats och så är det buskar runt omkring så det är väldigt fint och avskilt, man kan sitta där relativt ostört. Vi ska köra högtryckstvätten där ute och rensa lite ogräs och så, då kommer det se mer inbjudande ut. Såna saker kan ju göra mycket när man lägger ut den till försäljning.

När vi först köpte vår fastighet så tänkte vi att vi skulle bo här i några år i alla fall innan vi började fundera på hus. Men sen så blev vi gravida snabbare än vi tänkt och i samband med det så hittade vi vårt drömhus som vi lade ett bud på och vann. Det var som att alla pusselbitar bara föll på plats på en gång, så nu bara ett år efter att vi flyttade in ska vi nu flytta ut. Vi flyttar inte så långt dock för huset ligger bara strax utanför Karlskrona så vi håller oss kvar i kommunen.

Förutom några småsaker så ska vi inte lägga ner så mycket jobb med lägenheten innan försäljning, men några lätta saker gör vi ju såklart så att den blir mer attraktiv. Det är en fin och mysig lägenhet så jag tror faktiskt att det kommer bli en snabb försäljning, det känns så. Om någon månad ungefär så flyttar vi in i huset och sen kommer bebis till hösten så det är mycket spännande som händer. Nu önskar jag er en helt underbar fredag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.