Att må bra

Att må bra

God eftermiddag alla läsare! Jag hoppas att ni har en riktigt fin fredag och vissa av er kanske redan har gått på helg. För mig återstår det bara en timme innan jag får ta lite ledighet, så det känns ändå skönt. Jag har börjat gå i samtalsterapi också, eller jag har bokat in min första tid åtminstone så det känns rätt bra. Mina förhoppningar är blandade, visst ska det bli skönt att få prata ut med någon men jag vet inte om det kommer hjälpa mig att må bättre. Det är å andra sidan lite svårt att lämna några synpunkter på samtalsterapi när det enda jag har gjort är att boka en tid. Jag kanske ska förklara lite varför jag ska gå i samtalsterapi och inte bara prata på här som att ingenting har hänt. I några månader nu har jag inte mått så bra och jag har varit hemma en del från jobbet. Första tiden var verkligen jobbig, jag var inte van vid att må psykiskt dåligt och det värsta var att jag inte visste var det kom ifrån. Det vet jag fortfarande inte men jag klarar ändå av vardagen och kan jobba trots att jag inte mår så bra. Jag vet att man kanske inte ska jobba men när jag bara går hemma så mår jag ännu sämre och då försvinner all ork. Aldrig tidigare i mitt liv så har jag hamnat i den här situationen och det är precis som att ha en riktigt jobbig influensa fast utan några förkylningssymptom, man blir helt utmattad av minsta lilla och det enda som går att göra är att ligga i sängen. Med tiden har jag dock lärt mig att handskas någorlunda med det, men jag mår fortfarande inte bra. Nu har jag dock kommit till den punkten där jag insett att någonting måste göras och då har jag valt samtalsterapi som metod.  


Kommentarer är stängda.