Att må bra

Att må bra

Godmorgon alla läsare! Måndag och det är väl som det brukar vara, man är lite småseg och saknar helgen. Med fem dagar kvar tills det är sovmorgon igen så känns det ganska tufft om jag ska vara ärlig. Mitt inlägg idag kommer handla om att må bra och trivas med sitt liv. För oavsett om det är måndag eller fredag så är det viktigt att man har ordning på sin hälsa. Det finns mängder av olika metoder för att må bra, vissa föredrar healing medans andra mår bra av att träna. Jag anser att det är helt upp till en själv vilken väg man väljer att gå, så länge man hittar ett sätt för en god hälsa. För mig är handlar det också om vart problemet sitter, om det är stress eller något annat som besvärar mig. Jag kan vid stress och utmattning föredra healing som behandlingsmetod, då får jag komma ner i varv och ta del av ny energi. Healing kan hjälpa mig hitta tillbaka vid tuffa perioder som påverkar en psykiskt. Om det däremot är kroppen som inte mår riktigt hundra så föredrar jag massage framför healing, för att kunna behandla det drabbade området. Även träning är ett alternativ för att kunna må bra, speciellt om man sitter inne på massa aggressioner som behöver komma ut. Då kan jag bege mig ut i Karlstad på en springtur där jag tar ut mig själv till max. Det viktigaste är dock att man mår bra, sen hur man gör för att hitta ett gott välmående spelar egentligen inte så stor roll. Jag tror att det är väldigt många människor där ute som tänker för mycket på annat och glömmer bort sin egna hälsa. Ta en stund och fundera lite på hur ni mår istället för att fundera på allt annat, det kommer ge nytta.  


Kommentarer är stängda.